Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Участь здобувачів освіти Чернігівської області у зборі лідерів Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент»

          25-28 червня 2018 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проведено збір лідерів Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент».

          Чернігівську область представляли вихованці гуртка «Основи біоетики» комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» Ярослава Лавриненко, Христина Мелащенко, Марія Схабицька та Анастасія Бурба (керівник – Арина Зенченко).

          У ході збору відбувся круглий стіл «Діяльність осередків Дитячого екологічного парламенту України» (ДЕП), де юні парламентарі доповідали про природоохоронну роботу регіональних осередків ДЕП, ділились та обмінювались досвідом.

          Під час заходу учасники взяли участь у тренінгу «Карусель тімбілдінгу», проведеному представниками школи тімбілдінгу спільно з молодіжним тренінговим клубом «Екіпаж – лідер».

          Окрім того, лідери Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент» долучилися до майстер-класу «Містечко майстрів. Подарунок воїну», який провели педагоги школи ремесел Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

          У рамках культурно-дозвіллєвої програми діти переглянули виставу «Ліс» у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка та здійснили екскурсію до Національного Музею Історії України.

          За підсумками участі у заході делегацію Чернігівської області нагороджено грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за високі результати та екологічно-свідому життєву позицію у зборі Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент». Керівника делегації відзначено подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за підготовку делегації до участі у зборі Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент» та вагомі результати у природоохоронній та еколого-просвітницькій роботі з учнівською молоддю.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/