Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Веселі канікули у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку обласного підпорядкування «Зміна» продовжуються

          Вихованцям позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Зміна» нудьгувати ніколи. Адже кожен день перебування у таборі вражає своєю змістовністю, емоційною насиченістю та оригінальністю.

          20 червня у дитячому таборі «Зміна» пройшов День Розваг. У цей день діти здійснили екскурсію до одного з кращих контактних зоопарків України – Менського зоопарку, де мали можливість познайомитися з дивовижними представниками світової фауни. Увечері команди хлопців та дівчат доводили свою першість у ході розважальної гри «Хто зверху?». За підсумками участі у різноманітних конкурсах беззаперечну перемогу отримали дівчата.

          Наступного дня до оздоровчого табору завітали педагоги Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості, які поділилися з вихованцями секретами ліплення з солоного тіста, плетіння браслетів зі шкіри, виготовлення янголят із тканини, складання квітів та пташок у техніці оріґамі. У другій половині дня здобувачі освіти мали змогу переглянути цікавий кінофільм «Життя та мета собаки».

          22 червня до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в оздоровчому закладі «Зміна» організовано зустріч з учасниками АТО Сергієм Пантюком, Олексієм Биком, Дмитром Матчуком та проведено патріотичну програму «Козацькому роду – нема переводу».

          У рамках Дня Закоханих вихованці літнього табору долучилися до розважальної програми «Під знаком Купідона». Під час змагання за звання «Ідеальна пара табору «Зміна» учасники продемонстрували креативність, спритність, харизму та інтелектуальні здібності.

          24 червня у таборі «Зміна» пройшов День Сміху. Протягом дня діти розважалися, дарували один одному посмішки, малювали плакати-шаржі «Мій загін» та готувалися до участі у конкурсно-розважальній програми «Розсміши вожатого», яка відбулася у другій половині дня.

          У ході Дня Навпаки діти мали змогу спробувати себе у ролі вихователя, директора, культорганізатора, інструктора з фізичної культури, медичного працівника, кухаря або сторожа. Як зазначають педагоги, старанність та відповідальність юних працівників допомогли їм впоратися з усіма професійними обов’язками.

          26 червня проведено конкурсну програму «Пошук скарбів», де командами індіанців презентовано девіз, пісню, танок, костюми та емблеми виготовлені власноруч.

          27 червня юнаки та дівчата завзято готувалися до участі у розважальній програмі «Голос табору», проведеної до Дня пісні. Увечері юні обдарування демонстрували свої здібності та таланти, вражали креативним виконанням пісенних творів.

          28 червня з нагоди Дня Конституції України учасники табору долучилися до історичної гри «Слабка ланка», конкурсу малюнків, квесту «Історія становлення Конституції України» та перегляду документального фільму «Конституція Пилипа Орлика».

          Наступний день перебування у таборі був сповнений очікуваннями та завзятою підготовкою до незвичайного свята «Hellowеen». Тематичне оформлення території табору, виготовлення гарбузів та костюмів для свята, і, власне, участь у насиченій і цікавій програмі заходу «Бал не зовсім чистої сили» залишили незабутні враження у пам'яті дітей.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/