Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Упровадження нових програм профільної середньої освіти у коледжах і технікумах

          22 червня 2018 року спеціалісти Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, директори і заступники директорів з навчальної роботи закладів фахової передвищої освіти міста Чернігова та Чернігівської області взяли участь у нараді, яка була організована Міністерством освіти і науки України та проходила у форматі відеоконференції.

          Під час заходу представники директорату вищої освіти і освіти дорослих Міністерства освіти і науки України надали роз'яснення щодо положень наказу Міністерства освіти і науки України від 01.06.2018 № 570 «Про затвердження типової освітньої програми профільної середньої освіти закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти». Із 2018-2019 навчального року у коледжах і технікумах вступники навчатимуться за новими програмами профільної середньої освіти.

          Окрім того, учасники наради обговорили питання впровадження вимог Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/