Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Залишитися людиною

          Документальний фільм «Залишитися людиною» – спільна робота учнів Новгород-Сіверської державної гімназії імені К.Д. Ушинського та представника батьківської громадськості Оксани Харькової, була достойно представлена на ІХ міжнародному фестивалі телевізійних і радіопрограм «Калинові мости-2018» у Польщі.

          Понад чотири роки ініціативна група «Нащадки Ушинського» Новгород-Сіверської державної гімназії імені К.Д. Ушинського під керівництвом вчителів Вікторії Силенок та Наталії Сивоглаз займається дослідженням політики геноциду щодо місцевого єврейського населення у воєнний період.

           Результати роботи пошукової групи у 2017 році були представлені на Всеукраїнському конкурсі учнівських робіт «Історія та уроки Голокосту» імені І.Б. Медвинського у м. Києві. Роботу представляла та достойно виборола перше місце учениця 10-Б класу Поліна Козел.

          У ході дослідження на основі зібраного матеріалу виникла ідея створити документальний фільм, який дає можливість відтворити події окупаційного періоду на території Новгорода-Сіверщини.

          Саме фільм «Залишитися людиною» Оксана Харькова представляла на Міжнародному фестивалі телевізійних і радіопрограм «Калинові мости-2018» у м. Ольштин (Польща). За результатами оцінювання журі робота  отримала ІІІ місце.

          Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/