Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги педагогічних працівників закладів дошкільної освіти!

          Повідомляємо, що 24 червня 2018 року організацією «Вчителі за демократію та партнерство» спільно з Освітньою платформою «Критичне мислення» буде проведено практичний тренінг з методики викладання за інноваційною програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку» від авторок-розробниць Наталії Гавриш та Олени Пометун.

          Програма має повне методичне забезпечення з грифом МОН: посібники для педагогів з методичними рекомендаціями та комплекти дидактичних матеріалів для дітей. Включена у рекомендовані (серед парціальних під №50, №58).

          Матеріали програми розроблено й апробовано для дітей 4-го, 5-го, 6-го років життя, вони є частиною цілісного курсу з освіти для сталого розвитку.

          Мета програми – сприяти формуванню у дошкільників мотивації до дій і моделей поведінки, орієнтованих на сталий стиль життя. Зокрема, розвиток і формування навичок ресурсозбереження, ефективного спілкування та гармонійних стосунків з довкіллям.

          Тренінг відбудеться у м. Києві 24 червня з 10:00 до 17:00 за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52 д (Інститут педагогіки), 322 ауд.

          Програма тренінгу, умови участі, усі деталі на сайті Освітня платформа "Критичне мислення".

          Обов’язкова попередня реєстрація: на сайті Освітня платформа "Критичне мислення" у розділі "Найближчі тренінги" http://www.criticalthinking.expert або за телефоном 095 534 0981.

          Усі учасниці/ки отримують по завершенню іменні сертифікати професійного розвитку з вказаною кількістю годин навчання (8 годин).

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/