Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників, педагогів, здобувачів освіти закладів освіти області!

          З метою популяризації професій авіаційної галузі, діяльності Національного авіаційного університету, у червні – вересні 2018 року відбудеться Всеукраїнський конкурс відео робіт «Вітання Національного авіаційного університету з 85-річчям».

          Основними завданнями Конкурсу є: ознайомлення з діяльністю Національного авіаційного університету; сприяння у формуванні громадського світогляду та позиції української молоді на професії авіаційної галузі; привернення уваги молоді на отримання інженерної освіти в авіаційній галузі України і залучення талановитої молоді до роботи в авіабудівному комплексі України; розвиток соціального партнерства, культурної співпраці тощо.

          Організатором Конкурсу є Національний авіаційний університет спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця».

          Учасниками конкурсу є учні 9-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної освіти, студенти 1-5 курсів професійної (професійно-технічної), вищої, фахової передвищої освіти. Роботи учасників приймаються до 24 вересня 2018 року. Підбиття підсумків конкурсу у жовтні 2018 року.

          Умови проведення додаються.Умови проведення конкурсу.pdf

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/