Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ХІІ Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів

          05-07 червня 2018 року в Івано-Франківській області на базі Карпатського національного природного парку було проведено ХІІ Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів, у якому взяла участь команда юних екологів Чернігівської обласної станції юних натуралістів.

          У рамках збору юні екологи стали учасниками:

          - комплексних наукових досліджень (з виконанням практичних завдань) рослинного і тваринного світу Карпатського національного природного парку з екології, зоології, ботаніки, гідробіології під керівництвом наукових співробітників парку;

          - камеральної обробки результатів екологічних, зоологічних,  ботанічних і гідробіологічних практикумів;

          - екскурсії до екотуристичного візит-центру, вольєрного господарства, екологічного маршруту «Ведмежа стежка» та пізнавальної екскурсії на водоспад «Яремче – перлина Карпат».

          Команди-учасниці представили творчі звіти про проведені експедиції, походи, польові практики на природоохоронних територіях своєї області.

          Команда юних екологів обласної станції юних натуралістів нагороджена Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за зайняте ІІІ місце у номінації «Захист проектів за індивідуальними командними темами з польового практикуму» та «Дослідження фауни Карпатського національного природного парку».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/