Анонси
     

     






           
           

          Назад

          У Центральному парку культури та відпочинку обласного центру 8 червня відбувся Всеукраїнський спортивно-масовий захід – Олімпійський день.

          Щороку майже в 200 країнах світу з нагоди дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету проходить Олімпійський день.

          У рамках  Олімпійського дня 2018 кожен бажаючий міг відчути себе справжнім олімпійцем та знайти заняття для душі. Вихованці Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність», здобувачі освіти пришкільних таборів міста Чернігова завітали на свято спорту та здорового способу життя.

          На відкритті заходу були присутні: заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова, директор  Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Ніна Лемеш, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради Андрій Дериземля.

          Розпочався захід урочистим марш-парадом, винесенням Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету  України.

          Учасники заходу під керівництвом майстрів спорту виконали «олімпійську розминку». Відбувся забіг та показові виступи спортсменів з тих видів, які вони представляють. Діти з пришкільних таборів взяли участь у змаганнях «Веселі старти». На завершення учні дитячо-спортивних шкіл та пришкільних таборів м. Чернігова отримали солодощі від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/