Анонси
     

     






           
           
          Процедура реєстрації

          Назад

           

          Реєстрація на основну сесію триватиме з 01 лютого до 05 березня 2021 року.

          Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 01 березня 2021 року.

          Додаткового періоду для перереєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року не передбачено, змінювати реєстраційні дані можна буде тільки до 05 березня 2021 року.

          У зв’язку з карантином на території України всі, хто не встиг зареєструватися в основний період, можуть зареєструватися в додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

           

          Результати зовнішнього незалежного оцінювання з хімії буде оголошено до 04 червня 2021 року, з іноземних мов до 18 червня, з математики та фізики до 22 червня, з української мови, української мови і літератури, історії України та біології до 25 червня, з географії до 30 червня.

           

          Проведення додаткової сесії відбудеться з 29 червня до 16 липня 2021 року за окремим графіком. Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднено до 23 квітня 2021 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання учасники додаткової сесії отримають до 23 липня.

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/