Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Участь педагогів та вихованців закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування у заходах з відзначення Дня Європи

          19 травня 2018 року у рамках заходів з відзначення Дня Європи педагоги та вихованці закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування взяли участь у обласному фестивалі-конкурсі «Свято народного майстра», що проходив на базі Чернігівського обласного молодіжного центру.

          У ході заходу створено екпозицію «Україна – європейська держава» та проведено майстер-класи «Кляксографія», «Малюнок вуглем», «Квіти з гофропаперу» за участю педагогів та вихованців Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

           

          Педагогами Чернігівської обласної станції юних натуралістів організовано та проведено виставку робіт вихованців «Юннатівська творчість» та майстер-класи з виготовлення мерцішорів та малюнків кавою.

          У рамках заходу презентовано виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва, початкового технічного моделювання, моделей літаків авіамодельного гуртка, виробів гуртка  художньої обробки шкіри, бісероплетіння та тістопластики, створених вихованцями Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

          Крім того, педагогічним колективом зазначеного вище закладу освіти проведено майстер-класи з виготовлення орігамі та плетіння браслетів.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/