Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

          У зв’язку із закінченням навчального року та з метою посилення контролю за збереженням життя й здоров’я здобувачів освіти, здійснення заходів з охорони праці, безпеки життєдіяльності, цивільного захисту, попередження надзвичайних ситуацій в закладах освіти, пропонуємо провести такі організаційні заходи щодо підготовки та проведення літніх канікул:

          1. Вжити дієвих заходів щодо збереження життя та здоров’я дітей у місцях відпочинку в літніх таборах, під час проведення зборів та екскурсій.
          2. Провести первинні інструктажі з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу щодо безпеки життєдіяльності під час літніх канікул: про дотримання правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, поведінки в громадських місцях, поводження з незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом, поводження на річках і водоймах, поведінки в умовах підвищення температури, попередження випадків перегрівання на сонці, профілактики шлунково-кишкових захворювань, норм виробничої санітарії, порядку дій у випадку надзвичайних ситуацій тощо за відповідними інструкціями з реєстрацією у журналах.
          3. Посилити контроль за організацією туристично-екскурсійних перевезень здобувачів освіти автобусами, залізничним та авіаційним транспортом.
          4. Забезпечити контроль за організацією режиму в закладах освіти на період літніх канікул, проведення позапланових інструктажів зі сторожами та черговими щодо додержання правил пожежної безпеки та збереження майна.
          5. Провести роз’яснювальну роботу з батьками та опікунами вихованців, учнів і студентів щодо попередження нещасних випадків під час літнього відпочинку, навчання з надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасних випадків.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/