Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вшанування обдарованої молоді Чернігівщини

          Традиційно щороку проводиться зустріч переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка з керівництвом обласної державної адміністрації та обласної ради.

          Сьогодні з юними інтелектуалами та їх наставниками спілкувалась заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова.

          «Вірте в себе! Вірте в свої інтелектуальні здібності!» — зазначила у своєму вітальному слові Наталія Андріївна.

          Заступник голови облдержадміністрації привітала молодих людей з вагомими здобутками та подякувала їх наставникам за плідну роботу.

          За вагомий внесок у справу розвитку творчих здібностей школярів, підготовку переможців Всеукраїнських і Міжнародних інтелектуальних змагань педагоги та науково-педагогічні працівники були нагороджені Почесною грамотою облдержадміністрації, Подякою голови облдержадміністрації, Почесною грамотою обласної ради.

          З найкращими побажаннями звернувся до учасників зустрічі начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький зазначивши, що в зустрічі беруть участь 65 переможців, які здобули 77 дипломів Всеукраїнського і Міжнародного рівнів, із яких: 70 дипломів вибороли учні, 7 – студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

          Оскільки дата зустрічі співпала з Днем пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу, зустріч було розпочато хвилиною мовчання.

          Серед присутніх – здобувачі освіти, які вибороли  по два і навіть по три дипломи переможців фінальних етапів змагань, а у випускника Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 Павла Нагорного, кількість нагород якого є найбільшою в історії перемог учнів закладів освіти Чернігівщини: 2 дипломи у ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, 5 дипломів у III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

          У зібранні також брали участь батьки, підтримка та турбота яких важлива в житті кожної людини.

          Юним інтелектуалам презентовано книгу «Україна. Все, що робить нас українцями» та грошові винагороди.

          Майбутнє України в надійних руках, про що свідчать виступи учнів, які пообіцяли й надалі успішно долати шлях інтелектуальної ниви та досягти  найвищого професіоналізму в обраній справі!

          Бажаємо обдарованій юні міцного здоров’я, нових здобутків та звершень, невичерпної енергії для реалізації величезного креативного потенціалу, а всім учасникам зустрічі добра, миру і щедрої долі!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/