Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою

          16 травня 2018 року у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» проведено виховну годину «Я громадянин України» за участю Олега Трейтяка, керівника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, та Ірини Бондаренко і Олени Якубенко, представників регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області.

          Під час зустрічі Олег Трейтяк розповів присутнім про реальні результати реформ, впроваджених Міністерством юстиції України, нагадав про права громадян відповідно до проекту «Я МАЮ ПРАВО» в дії. Ліцеїсти стали активними учасниками правової вікторини «Що я знаю про свою державу?». Під час презентації «Державні символи України» присутні виконали Державний Гімн України. Також юнаки більш детально ознайомилися зі своїми громадянськими правами та обов’язками.

          На прикінці зустрічі ліцеїсти отримали кваліфіковані відповіді на запитання.

          На добру згадку учасники зустрічі сфотографувалися.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/