Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нарада з питань проведення оздоровчої кампанії 2018 року

          Сьогодні відбулася нарада з питань організації та проведення оздоровчої кампанії 2018 року під головуванням начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації                М.А. Конопацького.

          Головне для оздоровчої кампанії, наголосив Микола Конопацький, – це створення безпечних умов для дітей та якісний підбір кадрів.

          Із основними завданнями та особливостями оздоровчої кампанії поточного року ознайомили учасників заходу заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації О.Ю. Соронович та заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації В.Л. Голуб.

          Представники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України та Управління Держпраці у Чернігівській області  акцентували увагу присутніх на сучасних вимогах щодо забезпечення безпечних умов в оздоровчо-відпочинкових закладах.

          Питання медичного забезпечення оздоровчих закладів, вимоги санітарного законодавства під час оздоровлення та відпочинку дітей, проведення цьогорічного моніторингу дитячих закладів висвітлено у виступах працівників управління охорони здоров’я облдержадміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

          У нараді взяли участь 50 працівників органів управління освітою райдержадміністрацій, місцевого самоврядування, керівники дитячих стаціонарних закладів оздоровлення та відпочинку обласного підпорядкування.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/