Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнські відкриті змагання серед учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів

          Від учора і до 20 травня на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проходять Всеукраїнські відкриті змагання серед учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів.

          На змагання приїхали понад 80 найсильніших ракетомоделістів України з Волинської, Харківської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Львівської, Сумської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської областей та міст Чернігів, Ніжин, Золочів, Кропивницький, Дружківка, Маріуполь.

          Під час відкриття з вітальним словом до учасників змагань звернулись заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Олена Соронович, завідувач лабораторією авіамоделювання Українського державного центру позашкільної освіти Ігор Міленін, директор обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Олександр Мисюра.

          Зі сцени спортсменів вітали солістки зразкового художнього колективу вокального класу «Натхнення» та зразкового художнього колективу хореографічного колективу народного танцю «Квітка» Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

          Старти моделей ракет відбуватимуться на аеродромі «Чемер» селища Прогрес Козелецького району.

          Окрім участі у змаганнях діти відвідають історичні місця нашого славетного міста, приймуть участь у патріотичному майстер-класі.

          Підведення підсумків змагань відбудеться 20 травня 2018 року.

           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/