Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Участь вихованців Комарівської загальноосвітньої школи-інтернату у концертній програмі, присвяченій 73-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників

           

          Ми дякуємо тим, хто в тяжких випробуваннях, на фронті і в тилу, не шкодуючи сил і самого життя, отримав Велику Перемогу над нацизмом. Ваша сила духу, любов до Батьківщини, самовідданість і героїзм завжди будуть для нас прикладом.  Пам'ять про Вас, шановні ветерани, вічно буде жити в наших серцях.

          Слава Україні!

           

          До Дня пам'яті та примирення, 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 08 травня 2018 року у Будинку культури с. Комарівка відбувся тематичний концерт. У рамках заходу присутні мали змогу насолодитися пісенними та хореографічними виступами вихованців школи-інтернату на воєнну тематику. Хореографічним колективом «Намистинки» презентовано 3 танцювальні номери.

          Заключним акордом концертної програми  став флеш-моб «Ми за мир», у якому взяли участь більше 20 учнів школи-інтернату. Глядачі стоячи аплодували всім учасникам концертної програми. Гарний настрій та багато позитивних емоцій отримали всі присутні у залі.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/