Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Міжнародна співпраця в сфері професійної (професійно-технічної) освіти триває

          14 травня 2018 року в Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту гостинно зустрічали учасників освітнього процесу професійної школи імені Йохана Бірвірта (м. Меммінген, Німеччина).

          Метою дружнього візиту Крістіана Векселя та його учнів стало ознайомлення з умовами професійної підготовки електромонтажників у ліцеї.

          Для гостей проведено оглядову екскурсію закладом, ознайомлено з його матеріально-технічною базою та системою професійної освіти в Україні. Бажаючі мали змогу випробувати свої практичні навички в електромонтажній майстерні під час уроку виробничого навчання з теми «Монтаж групової системи електропроводки», попередньо пройшовши вступний інструктаж.

          Особливу зацікавленість викликало безпосереднє спілкування між учнями, жива дискусія, обмін інформацією, зокрема,  щодо здобуття професії електромонтажника. На завершення візиту відбулось змагання з волейболу, переможцями якого стали господарі.

          Учні отримали позитивні емоції та дізналися безліч цікавої і важливої інформації про особливості навчання в обох країнах.

           Взаємний обмін досвідом сприяє підвищенню якості підготовки робітничих кадрів та зміцненню дружніх стосунків.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/