Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

          День третій, 14 травня 2018 року

          Конкурсна програма цього дня була дуже насиченою. Першим розпочався конкурс строю та пісні «Впоряд». Складався він з обов’язкового завдання – виконання прийомів муштрового впоряду у складі рою та творчого – показу різноманітних елементів з використанням зброї і музичного супроводу. Переможцями стали рої «Січ» (Бахмацький район) і «Єдність» (Семенівська ОТГ), які поділили І місце, призерами конкурсу стали рої «Нащадки Остряниці» (Остерська ОТГ) і «Нащадки козаків» (Коропський район), які поділили ІІІ місце.

          Наступним був інтелектуальний конкурс «Відун» на знання історії України доби козаччини, українських військових формувань різних епох та сучасних Збройних Сил України. Перемогу у конкурсі здобули рої «Патріот» (м. Чернігів) і «Січовик» (Сновська ОТГ), які поділили І місце, призером конкурсу став рій «Лицарі світла» (Бобровицький район), який посів ІІІ місце.

          У другій половині дня відбулися силові змагання «Штовхання гирі». У змаганнях брали участь по чотири особи від рою, вага гирі – 16 кг. У запеклій боротьбі перемогу здобув рій «Міцний кулак» (Ічнянський район) – І місце, рій «Братство імені Івана Сірка» (Талалаївська ОТГ) посів ІІ місце, рій «Нащадки Остряниці» (Остерська ОТГ) зайняв ІІІ місце.

          Програма третього дня гри завершилась продовженням творчо-мистецького конкурсу  «Ватра».

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/