Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласний установчий семінар з проведення ІІ (обласного) етапу гри «Сокіл» («Джура»)

          10 травня 2018 року на базі дитячого табору «Юний турист» у с. Количівка Чернігівського району для керівників роїв переможців І (районного, ОТГ, міського) етапів гри «Сокіл» («Джура») організовано обласний установчий семінар з проведення ІІ (обласного) етапу.

          У семінарі взяли участь представники Управління освіти і науки облдержадміністрації, педагоги Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді і 34 керівники роїв-переможців І (районного, ОТГ, міського) етапів Гри.

          Методистами Центру підготовлено Методичні рекомендації для кожного керівника рою, де викладено вимоги щодо оформлення необхідної документації. Увагу керівників роїв акцентовано на необхідність проведення з дітьми бесід з техніки безпеки, проведення роботи з батьками дітей щодо забезпечення їх відповідним одягом та взуттям на випадок зміни погодних умов.

          У рамках семінару керівникам роїв надано методичну та практичну допомогу при підготовці джур до участі у силових змаганнях «Штовхання гирі» та «Перетягування линви», спортивних змаганнях та інтелектуальних конкурсах - «Впоряд», «Стрільба», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Рятівник», «Пластун».

          Окрім того учасники семінару мали можливість побувати на території табору, де буде розміщено дитяче наметове містечко під час ІІ (обласного) етапу Гри, проходити конкурси і змагання.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/