Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Навчально-польові збори - 2018 завершено

          Протягом трьох днів старшокласники дев’яти закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування мали можливість відчути смак військового життя, спробувати свої сили у різних видах військово-спортивних змагань, отримати нові знання, вміння та навички, необхідні захиснику Батьківщини; взяти участь у цікавій культурній програмі, об’єднатись в єдиний колектив та знайти нових друзів.

          26 квітня 2018 року відбулися урочистості з нагоди закриття навчально-польових зборів на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          Привітати учасників навчально-польових зборів завітали начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький, заступник Чернігівського обласного військового комісаріату, підполковник Вадим Лільчицький, голова громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський.

          Прийнявши рапорт начальника ліцею Миколи        Шпака, з вітальним словом до присутніх звернувся начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький, який відзначив важливість такого роду заходів; подякував співорганізаторам та усім причетним до того, що збори пройшли на високому організаційному рівні.

          На згадку про насичені та пізнавально-корисні проведені дні молоді вручено вимпели учасників навчально-польових зборів 2018 року. Також кожна команда отримає фільм про цікаві та незабутні моменти з їхнього 3-денного перебування на зборах.

          У рамках урочистого закриття представлено патріотичний флеш-моб «Вітчизна» за участю вихованців Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          Завершилися збори урочистим маршем юнаків та дівчат на чолі з групою прапороносців.

          Перебіг подій максимально буде висвітлено на сайті Управління у закладці «Навчально-польові збори - 2018», де кожен  може переглянути всі фото і відео матеріали.

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/