Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Творчий патріотичний проект «Я – майбутнє України» для учасників навчально-польових зборів

          Традиційно  в перший день  проведення    навчально-польових зборів  учнів одинадцятих класів закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування  пройшов  вечір знайомств.  Щоб більше дізнатися один про одного юнаки та дівчата взяли участь у творчому патріотичному проекті «Я – майбутнє України», який організували педагоги та вихованці Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

          Під час презентацій закладів освіти ровесники ділилися своїм найкращим досвідом  участі у різноманітних заходах військового та національно-патріотичного спрямування. На презентаційних світлинах – зустрічі з ветеранами Другої Світової, учасниками антитерористичної операції, відкриття пам’ятних дощок загиблим героям АТО, екскурсії до пам’ятних місць Чернігівщини і України та військових частин, участь у благодійних акціях, звернення до захисників України, допомога людям похилого віку, участь у змаганнях та інтелектуальних конкурсах, патріотичних вишколах, флешмобах у рамках обласної патріотичної програми «Війна, якої немає» та багато іншого.

            Затамувавши подих юнаки та дівчата дивились літературно-театралізовану композицію «Повертайся живим», присвячену сучасному українському воїну, який загинув, захищаючи Україну та воїнам які боронять незалежність нашої держави, їх  коханим, які вимолюють їм життя.  Хвилиною мовчання діти і дорослі вшанували пам'ять загиблих воїнів.

          Учасники зборів підбадьорювали оплесками юних артистів під час запальних українських танців, співали патріотичні пісні разом з вихованцями  Палацу. Кульмінацією заходу став флешмоб   за участю всіх учасників дійства на пісню «Ти - гордість країни».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/