Анонси
     

     






           
           

          Назад

          25-а річниця створення Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          Сьогодні, 20 квітня 2018 року, на Красній Площі міста Чернігова відбувся урочистий мітинг, присвячений 25-й річниці створення Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

          На офіційне відкриття заходу завітали Валерій Куліч, голова Чернігівської обласної державної адміністрації, Ігор Вдовенко, голова Чернігівської обласної ради, Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, Олександр Криворучко, полковник, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату.

          Під час урочистостей на адресу ювілярів лунали теплі слова привітання та побажання. Кращих педагогічних працівників ліцею нагороджено відзнаками обласної державної адміністрації, обласної та міської рад.

          Приємним подарунком було вручення Валерієм Кулічем, головою Чернігівської обласної державної адміністрації, сертифікату на придбання автобуса.

          Наприкінці заходу присутні мали змогу насолодитися флеш-мобом «Вітчизна», проведеного ліцеїстами, та дефіле у виконанні військового оркестру 8-го Чернігівського навчального центру Державної спеціальної служби транспорту, під час якого повітряні кульки з цифрою «25» здійнялися у небо, як символ подальшого успішного шляху та процвітання.

          Довідково. Окрім того, в цей день у рамках ювілею відбудуться святкові заходи на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою за участю художніх колективів закладу, випускників Чернігівського вищого військового авіаційного училища льотчиків та ліцеїстів.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/