Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Прес-реліз

          20 квітня 2018 року у м. Чернігові святкуватиметься 25-а річниця створення Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Чернігівської обласної ради.

          Ліцей є закладом нового типу, який забезпечує надання вихованцям повної середньої освіти, визначеного державним стандартом, де здійснюється навчання за військо-спортивним та математичним профілями.

          Педагогічний колектив закладу забезпечує надання ліцеїстам якісного рівня освітніх послуг, виховує високі моральні якості, дисциплінованість, любов до військової служби, готує фізично здоровими, вольовими юнаками.

          За роки існування ліцею випущено майже 3,5 тис. юнаків, з яких   понад 2 тис. продовжили навчання у військових вишах. Понад 1,5 тис. випускників закладу проходять військову службу у Збройних Силах України та інших силових структурах. Серед них багато офіцерів, які героїчно захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави на сході країни.

          Сьогодні в ліцеї навчаються та виховуються 327 ліцеїстів, вихідців з Чернігівської області та інших областей України.

          Організатори урочистого заходу: Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою Чернігівської обласної ради.

          Місце проведення: Красна Площа.

          Час проведення заходу: з 11:00 до 12:00 години.

          Для участі у заході запрошено керівництво області та міста, почесні гості.

          У рамках урочистого мітингу передбачено привітання та нагородження працівників закладу відзнаками обласної державної адміністрації, обласної та міської рад.

          Святкування продовжиться на базі ліцею за участю художніх колективів закладу, випускників Чернігівського вищого військового авіаційного училища льотчиків, ліцеїстів.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/