Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Проведено обласний семінар директорів опорних закладів

          11 квітня 2018 року на базі Козелецької гімназії №1 Козелецької селищної ради відбувся обласний семінар директорів опорних закладів на тему «Забезпечення якісної освіти в старшій профільній школі».

          Участь у семінарі взяли представники Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, директори опорних закладів області.

          Мова йшла про розширення мережі опорних закладів та організацію їх роботи, важливість профільного навчання як ключового напряму модернізації системи освіти та професійного самовизначення випускника в умовах розбудови Нової української школи.

          Було поінформовано про особливості розвитку освітньої сфери  Козелецької об’єднаної територіальної громади.

          Роз’яснено питання нормативно-правового забезпечення організації профільного навчання в опорному закладі освітнього округу.

          Для запрошених було організовано проведення педагогічного квесту «Успіх» (з досвіду роботи педагогічного колективу Козелецької гімназії №1 Козелецької селищної ради).

          На завершення семінару учасники обмінялись враженнями та поділились планами на майбутнє в організації роботи опорних закладів.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/