Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласний семінар-практикум із підготовки змагань Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

          12 квітня 2018 року, відбулось відкриття обласного семінару-практикуму тренерів команд головних суддів та начальників дистанцій районних (міських) змагань зі спортивного туризму та туристсько-спортивного комплексу конкурсів і змагань Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що проходить на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка, Іванівської ОТГ Чернігівського району) та триватиме три дні.

          Захід проводиться за сприяння Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації спільно  з комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

          У рамках проведення обласного семінару учасники матимуть змогу розглянути ряд теоретичних питань, а саме: «Техніка безпеки при проведенні масових заходів з учнівською молоддю», «Правила змагань зі спортивного туризму та настанови», «Робота Головної суддівської колегії та секретаріату при проведенні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), змагань з техніки пішохідного та велосипедного туризму. Система визначення результатів змагань» тощо.

          У ході роботи семінару тренери вчитимуться як організувати дистанції «Смуга перешкод», «Пластун» (орієнтування на місцевості), а також буде розглянуто ряд питань, які виникають при проведенні силових видів «Перетягування линви» та «Штовхання гирі» та інші.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/