Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вітаємо переможців проекту Zero Waste School!

          Вітаємо учнівські колективи Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій та Ріпкинської гімназії імені Софії Русової з перемогою у конкурсі проекту Zero Waste School!

          За результатами відбіркового етапу змагання команди-переможниці потрапили до числа 50 кращих (з 1680 представлених заявок), які представлятимуть Чернігівську область у даному проекті.

          У рамках проекту Zero Waste School, який покликаний навчити школярів та вчителів через неформальне навчання впровадити культуру сортування відходів у своїй школі, громаді, а згодом і у світі, учасники пройдуть декілька етапів навчання.

          Команди візьмуть участь у тренінгу Active Citizens, під час якого навчаться взаємодіяти всередині місцевих громад, вести перемовини, опанують шляхи вирішення складних ситуацій. На практичному семінарі із управління проектами команди складуть план реалізації власного проекту, навчаться прогнозувати ризики, комунікувати із громадськими організаціями та медіа. Запрошені тренери нададуть рекомендації щодо вирішення труднощів, які траплятимуться на шляху втілення проектів. Професійним досвідом поділяться лідери зі сфери екології.

          Після закінчення першої частини проекту учасники повернуться додому та проведуть дводенний тренінг для учнів, батьків та вчителів своїх шкіл, під час якого навчатимуть їх правильно сортувати сміття (папір, метал, пластик тощо). У вересні 2018 року школи-учасниці проекту організують Zero Waste Day для місцевої громади.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/