Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласні відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільно літаючі моделі у приміщенні) «Мирне небо України».

          «Мирне небо України» або все починається з мрії! Під таким гаслом 12 березня 2018 року пройшли обласні відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі у приміщенні) у класі моделей: F1L; F1M; F1R.

          Усього у змаганнях взяли участь 8 команд вихованців авіамодельних гуртків - Городнянської міської станції юних техніків, Коропського районного центру дитячої та юнацької творчості, Центру дитячої та юнацької творчості Семенівської міської ради, Менської станції юних техніків, Сновської станції юних техніків, Прилуцького міського центру науково-технічної творчості молоді та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

          Кожен з учасників мав право на участь у змаганнях з будь-якого класу моделей, а вигравав той спортсмен, у якого авіамодель протрималася у повітрі найдовше.

          Переможцями змагань в особистому заліку стали: Пертенко Іван (клас F1L) з м.Чернігів, Черебило Іванна  (клас F1M) з м. Короп та Баландін Павло (клас F1R) з м. Чернігів.

          У загальнокомандному заліку І місце посіла команда Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник Олександр Петренко), ІІ – команда Коропського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Роман Черебило), ІІІ – команда Прилуцького міського центру науково-технічної творчості молоді (керівник Сергій Гончаров).

          Вітаємо переможців та бажаємо подальших спортивних успіхів та перемог!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/