Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нарада із питань щодо порядку закінчення 2017-2018 навчального року у закладах загальної середньої освіти

          13 березня 2018 року проведено нараду із спеціалістами відділів освіти райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, управлінь освіти міських рад на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

          Олена Соронович, заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації, зосередила увагу присутніх на організованому завершенні 2017-2018 навчального року, особливостях проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти та наголосила на завершенні реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року, що триватиме до 19 березня.

          Інна Кузьменко, завідувач відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського (далі – Інституту), проаналізувала питання організації та проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО.

          Олександром Іллєнко, завідувачем відділу інформаційної та видавничої діяльності Інституту, надано інформацію про порядок замовлення, видачі та обліку документів про освіту державного зразка.

          Тетяна Кравець, методист відділу виховної роботи і здорового способу життя Інституту, закцентувала увагу учасників заходу на особливостях організації роботи щодо забезпечення підручниками у 2018-2019 навчальному році.

          Сергій Компанець, методист відділу виховної роботи та здорового способу життя Інституту, ознайомив присутніх з організацією навчально-польових занять (зборів) для учнів 11 класів.

          У рамках заходу представниками Інституту проведено екскурсію наступними аудиторіями: педагогічної майстерності імені академіка Івана Зязюна, початкової освіти, медійної та інформаційної грамотності.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/