Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників, педагогів, здобувачів освіти закладів освіти області!

          Благодійна організація Klitschko Foundation запрошує школи України долучитись до освітнього екологічного проекту «Zero Waste School».

          Проект «Zero Waste School» навчить школярів та вчителів шляхом тренінгів та лекцій впровадити культуру сортування відходів у своїй школі, громаді, а згодом і у світі. Програма проекту допоможе учасникам зрозуміти важливість їхньої участі у громадському житті та співпраці всередині громади.

          До участі у проекті запрошуються навчальні заклади, у яких навчаються мінімум 200 учнів. Навчальний заклад формує команду, до складу якої входить 4 школярів (2 дівчини та 2 хлопців, 8 і 10 класів) та 1 вчителя. 

          На учасників чекають зустрічі з лідерами думок зі сфери екології, які поділяться власним професійним досвідом. Окрім цього, вони пройдуть практичний семінар із управління проектами, складуть план реалізації власного проекту, навчаться прогнозувати ризики, комунікувати зі стейкхолдерами та ЗМІ. Після повернення із першої частини проекту «Zero Waste School» учасники проведуть дводенний тренінг для школярів, батьків та шкільного персоналу, де навчать їх бути активними громадянами, правильно сортувати сміття – метал, папір та пластик, а також як на цьому заробляти кошти на потреби їхньої школи та громади.

          Реєстрація триває до 18 березня 2018 року.

          Детальніша інформація та умови участі за посиланням: http://www.klitschkofoundation.org/  у розділі «Проекти».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/