Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Учителі майбутніх першачків навчаються

          Із 20 лютого по 03 березня 2018 року відбувся перший етап підвищення кваліфікації вчителів початкової школи закладів загальної середньої освіти Чернігівської області, які працюватимуть за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018/2019 навчальному році.

          У роботі першої очної сесії взяли участь понад 600 педагогів з усіх куточків Чернігівщини. Навчали вчителів майбутніх першокласників тренери, підготовку яких проведено 06-09 лютого 2018 року Громадською організацією «Освіторія» та Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

          У ході навчання освітян ознайомлено з Концепцією Нової української школи, новим Державним стандартом початкової загальної середньої освіти, модельною навчальною програмою, компетентнісним, особистісно-орієнтованим, інтегрованим і діяльнісним підходами в освітньому процесі Нової української школи.

          У даний час триває проходження дистанційного курсу навчання на сайті студії онлайн-освіти EdEra, яке стартувало 01 лютого та триватиме до травня поточного року.

          27 березня-04 квітня 2018 року відбудеться друга очна сесія, в якій разом з учителями початкових класів візьмуть участь і заступники директорів із навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти. У рамках програми навчання учасників буде ознайомлено з новими пріоритетами, змістом і технологіями професійного розвитку вчителів, методичною роботою в системі Нової української школи.

          За результами навчання вчителі майбутніх першокласників Нової української школи отримають відповідні документи.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/