Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Дмитро Митрофанов на гостинах у рідній школі

          У п’ятницю, 9 лютого, вихованці комунального закладу «Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Чернігівської обласної ради гостинно зустрічали відомого українського боксера, колишнього випускника Дмитра Митрофанова.

          Під час візиту до рідної школи Дмитро за «круглим столом» зустрівся з учнями 11-х класів. Боксер пригадав свої шкільні роки та життя в школі-інтернаті. Відповідаючи на численні запитання учнів, Дмитро розповів про свої перші кроки у боксі, ставлення до тренувального процесу, а також розкрив декілька таємниць стосовно того як досягти вагомих спортивних досягнень.

          У рамках екскурсії по школі Дмитро Митрофанов завітав до своєї класної кімнати, з якої почалося його шкільне життя. Після цього в спортивній залі для занять боксом Дмитро провів невеличкий майстер-клас для юних боксерів – вихованців школи-інтернату.

          Отримавши безліч приємних емоцій, учнівський та педагогічний колективи щиро бажають Дмитрові тільки перемог у боксерському ринзі та за його межами і радо чекатимуть на нові зустрічі зі своїм відомим вихованцем!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/