Анонси
     

     






           
           
          2019

          Назад

          23 Квітня 2019 09:46
          23 Квітня 2019 09:40
          23 Квітня 2019 09:35

          Другий день навчально-польових зборів, виїзд до військової частини смт Гончарівське Чернігівського району

          Ранок другого дня для учасників навчально-польових зборів розпочався з переїзду до військової частини смт Гончарівське Чернігівського району.

          На полігоні відбулися тренувальні заняття з виконання вправи стрільби з автомата Калашнікова, після яких кожен учасник навчально-польових зборів зробив десять влучних пострілів у мішень з відстані 100 метрів. Стрільба з автомата Калашнікова стала однією з найяскравіших подій дня для усіх без винятку учасників зборів.

          Патріотичний проект «Я – майбутнє України»

          Ввечері усі здобувачі освіти 11-х класів закладів освіти обласного підпорядкування, учасники навчально-польових зборів стали учасниками патріотичного проекту «Я – майбутнє України», організованого педагогами та вихованцями Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, у рамках якого мали змогу познайомитися.

          Під час презентацій закладів освіти інтернатного типу обласного підпорядкування ровесники ділилися своїм найкращим досвідом у проведенні різноманітних заходів патріотичного спрямування до найважливіших дат з історії українського

          17 Квітня 2019 07:57

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/