Анонси
     

     






           
           
          Військово-морський ліцей (м. Одеса)

          Назад

          Військово-морський ліцей запрошує на навчання

           

          Військово-морський ліцей – заклад загальної середньої освіти ІІІ ступеня Міністерства оборони України, який у 2014 році передислокувався з Бойовим прапором із міста Севастополь до міста Одеса і продовжив працювати над вихованням майбутніх захисників Вітчизни. В ліцеї виховують еліту Української Держави і її Збройних Сил.

          Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

          З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Військово-морський ліцей – єдиний заклад загальної середньої освіти в Україні, випускники якого за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка СМР-1 (STANAG 6001), що дає змогу безкоштовно навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Після закінчення 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

          Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України.

          Перевага надається пільговим категоріям (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти військовослужбовців та учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, діти військовослужбовців, які загинули або померли внаслідок отриманих ран чи при виконанні службових обов’язків, діти осіб, які загинули під час сутичок акції протесту у місті Києві в період з 21 листопада 2013 року по лютий 2014 року, діти переселенців із районів проведення антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та з тимчасово окупованих територій, діти учасників ліквідації аварії на ЧАЕС).

          Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.org.ua/, http://vml.mozello.com/ та сторінці у Facebookhttps://www.facebook.com/Військово-морський-ліцейта за телефонами, що вказані нижче, або завітавши до нас за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14. тел.: 0487481060, 0958165506, 0979163559.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/