Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Інтелектуальний збір «ICamp-2018» для обдарованої молоді Чернігівщини

          10-12 січня 2018 року на базі Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді відбувся традиційний збір «Інтелект» у формі освітнього форуму «ICamp-2018» для дев’ятикласників Чернігівської області та їх батьків.

          Обдаровані учні сільської місцевості та міст Чернігівщини, близько 70 учасників, отримали унікальну можливість поспілкуватися з провідними вчителями та експертами з різних освітніх галузей. Учасники форуму взяли участь у заняттях з живої математики, мандрах хімічними лабіринтами та шляхами біологічних відкриттів.

          Юні обдарування мали змогу розгадати таємниці української та англійської мови, геометричні загадки архітектурних споруд Чернігівщини, погортати сторінки історії, виміряти свій екологічний слід та познайомитися з нанотехнологіями у фізиці.

          У ході заходу панувала атмосфера творчості та свободи вибору. Кожна освітня лінійка складалася із п’яти експертних локацій. Учасники заходу ділилися враженнями та розповідали про свої відкриття під час Feedback’ів, перерв на чай та каву з експертами.

          У рамках традиційного збору проведено заняття Дистанційної наукової школи (ДНШ), яка діє на базі ліцею з 2013 року. Учасники освітнього інтелектуального форуму «ICamp-2018» взяли участь у комп’ютерному тестуванні, познайомилися з профілями навчання, устроєм і традиціями ліцею та отримали сертифікати. 

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/