Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови та фізики

          11 січня 2018 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із англійської мови та фізики на базі ліцею №15 м. Чернігова.

          Під час урочистого відкриття юних фізиків та знавців іноземної мови привітали Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, Андрій Давиденко, голова журі олімпіади з фізики та Коваль Валентина, заступник голови журі олімпіади з англійської мови.

          Святковий настрій створили капела бандуристів Комунального вищого навчального закладу «Чернігівський музичний коледж імені Л.М. Ревуцького» Чернігівської обласної ради та солістка Талант студії «Viva» Варвара Ярошевич.

          В олімпіаді з фізики взяли участь 127 учнів 8-11 класів, з англійської мови – 112 учнів 9-11 класів закладів освіти області.

          Завдання ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови та фізики було складено відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та орієнтовано на рівень складності завдань IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

          До оцінювання робіт учасників олімпіад залучено кращих науково-педагогічних працівників Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського та вчителів англійської мови та фізики закладів освіти області.

          Бажаємо учасникам перемог та високих досягнень!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/