Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Стартував обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад


          За даними Міністерства освіти і науки України близько 3 мільйонів учнів щорічно беруть участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах.

          Школярі, змагаючись у особистій першості, виявляють таланти, нестандартні підходи до розв’язання творчих завдань і вміння застосовувати набуті знання.

          Цьогоріч учнівська молодь візьме участь у 18 Всеукраїнських учнівських олімпіадах із навчальних предметів. Олімпіади з математики, біології, інформатики, інформаційних технологій будуть проведені в області за завданнями Міністерства освіти і науки України. Олімпіади з математики та інформатики відбудуться у два тури.

          Згідно із рейтингом у обласному етапі олімпіад мають змогу взяти участь 2628 учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти області – переможці районних та міських етапів олімпіад.

          Обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів традиційно розпочинається олімпіадою з української мови та літератури, яка стартувала 10 січня 2018 року на базі ліцею №15 міста Чернігова.

          Участь в олімпіаді взяли 157 учнів 8-11 класів закладів освіти.

          На урочистому відкритті ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури привітали обдаровану учнівську молодь та їх педагогів - наставників Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, та Ганна Баран, голова журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

          Святковий настрій учасникам урочистостей створили творчі дитячі колективи «Мрія» та «Еліт» ліцею №15.

          Бажаємо учасникам олімпіади успіху і перемоги!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/