Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ПРЕС-РЕЛІЗ проведення заходів Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації з актуальних питань розвитку освітньої галузі

          11 січня 2018 року Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Чернігівським регіональним відділенням Асоціації міст України, Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського проводяться заходи з актуальних питань розвитку освітньої галузі.

          Заплановано участь Павла Хобзея, заступника Міністра освіти і науки України, Юрія Завалевського, в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти у нараді керівників місцевих органів управління освітою з питань реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти Нової української школи.

          У Чернігівському обласному інституті  післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського у рамках заходів відбудеться презентація аудиторій, а саме: педагогічної майстерності імені академіка Івана Зязюна, медійної та інформаційної грамотності, початкової освіти.

          Під час презентації аудиторії педагогічної майстерності імені академіка Івана Зязюна учасників заходів буде ознайомлено з життєвим та творчим шляхом Івана Андрійовича Зязюна, відомого українського мислителя, академіка Національної академії педагогічних наук України, фундатора сучасної теорії педагогічної майстерності.

          В аудиторії медійної та інформаційної грамотності буде презентовано систему роботи Інституту з упровадження медіаосвіти в освітній процес закладів освіти області. Присутні ознайомляться з електронними ресурсами та Інтернет-сайтами, зокрема Міжнародного фонду «Академії української преси», на якому розміщено дидактичні матеріали з медіаосвіти. Також учасникам буде запропоновано літературу з методики викладання медіаосвіти.

          Відповідно до вимог Концепції Нової української школи в Інституті створено аудиторію початкової освіти (кабінет підготовки вчителів початкових класів закладів освіти області до впровадження нового Державного стандарту загальної початкової освіти). Під час презентації аудиторії буде представлено освітнє середовище, що включає 7 центрів (Відкриттів, Новин, Матеріалів, Комунікативний, Тематичний, Центр Учителя, Центр Тиші) та відповідні навчальні матеріали.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/