Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відзначення юних ерудитів міста Ніжина

          04 січня 2018 року у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося урочисте нагородження 66 учнів, переможців другого (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2017-2018 навчальному році, участь в якому взяли 823 учнів 6-11 класів закладів загальної середньої освіти міста Ніжина.

          Перевірку робіт учасників олімпіад здійснювало журі, до складу якого ввійшли 186 вчителів закладів загальної середньої освіти міста, 57 викладачів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

          Із вітальним словом до юної інтелектуальної еліти міста звернувся міський голова Анатолій Лінник, який відзначив дипломами та подарунками 10 переможців олімпіад, які посіли перші місця з двох і більше предметів. У своєму виступі він зазначив, що місто пишається творчою та обдарованою учнівською молоддю, яка здобуває перемоги у змаганнях різного рівня.

          Ігор Алєксєєнко, заступник міського голови, долучився до привітань і вручив дипломи та подарунки переможцям олімпіад із предметів природничо-математичного циклу.

          Станіслав Крапив'янський, начальник Управління освіти Ніжинської міської ради, привітав переможців олімпіад з предметів природничо-гуманітарного і технологічного циклів. Побажав успіхів у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, який стартує 10 січня 2018 року.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/