Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Кущовий семінар-практикум для відповідальних за організацію Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у закладах освіти, районі, місті, ОТГ

          23 листопада 2017 року на базі Сновської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 Сновської міської ради  комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та  краєзнавства учнівської молоді» проведено кущовий семінар-практикум для відповідальних за організацію Всеукраїнської  дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у закладах освіти, районі, місті, ОТГ.

          У семінарі взяли участь 17 представників відділів освіти Городнянської, Менської, Корюківської, Ріпкинської райдержадміністрацій, відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської об’єднаної територіальної громади та вчителі закладів освіти вищеназваних районів та об’єднаної територіальної  громади. 

          Cемінар-практикум надав змогу  розглянути теоретичні та практичні питання щодо проведення в 2017/2018 навчальному році шкільних етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Практичні заняття щодо методики проведення конкурсів «Впоряд», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Ватра» були організовані за участі учнів і вчителів Сновської загальноосвітньої школи I-III ст. № 1 та Сновської гімназії Сновської міської ради.

                   Під час роботи семінару учасники обмінялись власним досвідом щодо підготовки та участі роїв у І (районному) етапі гри «Сокіл» («Джура»),  отримали необхідну інформаційно-методичну базу для організації та проведення шкільного етапу, обговорили проблемні питання щодо організації  шкільних та І етапів гри в об’єднаній територіальній громаді.

           

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/