Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Хореографічний колектив «Намистинки» Комарівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Чернігівської обласної ради – переможець ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Сяйво ПервоЦвітів»

          18 листопада 2017 року у м. Києві відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Сяйво ПервоЦвітів» за підтримки Міністерства культури України, Управління культури Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації, Національної академії внутрішніх справ України та Продюсерського центру «ЗОРЯНЕ СЯЙВО».

          Мета фестивалю - сприяння відродженню, збереженню і розвитку національної культури та її популяризації, активізація культурного обміну серед підростаючого покоління.

          До складу журі фестивалю входили відомі артисти театру та кіно, видатні діячі культури і мистецтв України, викладачі Київського національного університету культури і мистецтв, представники шоу-бізнесу. 

          На конкурсній сцені аматорський колектив «Намистинки» Комарівської школи-інтернату І-ІІ ступенів прекрасно виконав два танки «Козачок» та «Лявониха». Поважне журі конкурсу високо оцінило професійний виступ колективу, який виборов перемогу та був відзначений дипломами лауреата І і ІІ ступеню у номінації «Народна хореографія». А також колектив «Намистинки» отримав сертифікат на поїздку до дитячого табору «ВМЕСТЕ», який знаходиться в місті Китен Бургаської області Болгарії.

          Керівника колективу Олену Шнейдер відзначено подякою організаторів фестивалю за високий професіоналізм, підтримку та співпрацю в популяризації, відродженні, збереженні та розвитку національної культури серед підростаючого покоління.

           

          Вітаємо хореографічний колектив «Намистинки» з перемогою та бажаємо подальших успіхів і творчих злетів!

           

           

           

           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/