Анонси
     

     






           
           

          Назад

          День Гідності та Свободи в закладах освіти обласного підпорядкування

          З метою вшанування громадянського подвигу, патріотизму та мужності людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, проведено заходи національно-патріотичного змісту в закладах освіти обласного підпорядкування.

          Вихованці Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів під час тематичної лінійки «День Гідності та Свободи» та загальношкільної акції «Запалимо свічки за єдину Україну» згадали скорботні події «Майдану» та вшанували пам’ять синів України, яких безжально розстріляли на вулиці Інститутській у місті Києві.

          У рамках перегляду відеопрезентації «Біль мого народу», виставки книг і журнальних статей «Назавжди воїни та патріоти» учні мали можливість більше дізнатися про героїв, які ціною власного життя дарують нам мирне небо над головою. У закладі провели конкурс дитячих малюнків «У світі немає кращої країни, ніж моя Україна».

           
           
           

          Педагогічний колектив Старобасанської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів організував проведення тематичної лінійки «Я житиму далі, щоб сонце нести», виставки книг і періодичної преси «Герої нашого часу», виховних годин, присвячених Дню Гідності та Свободи, екскурсії до сільського музею, літературних читань «Поезія Євромайдану», акції «Запалимо свічку за єдину Україну», випустили інформаційну листівку «Шукаючи Європу, ми знайшли Україну».

           
           
           
           

          У комунальному закладі «Березнянський навчально-реабілітаційний центр» проведено інформаційні години й уроки мужності до Дня Гідності та Свободи, години спілкування «Небесна Сотня. Герої, які змінили хід історії України», виставку дитячих малюнків «Я славлю свою рідну Україну!» та публікацій «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні». Вихованці закладу відвідали виставки «Воїнам АТО присвячується...» та переглянули документальний фільм про подвиги Героїв Небесної Сотні.

           

          Згадали доленосні події «Майдану», які згуртували весь український народ, вихованці Комарівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів, які взяли участь у виховних годинах «Молитва за Україну», бесідах «Повстанський Майдан», уроках пам'яті, вечорі-реквіємі «День Гідності та Свободи» і переглянули відеофільм «Майдан, Майдан…».

           

           
           
           
           

          Учителі методичного об’єднання історії, географії разом із ліцеїстами Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою 22 листопада 2017 року з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи провели літературно-музичну композицію «Україна – територія гідності та свободи».

           
           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/