Анонси
     

     






           
           

          Назад

          У героїзмі є великий сенс!

          21 листопада – пам'ятна дата для українців, адже цей день знаменується початком двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Усі ці важливі події для нашої держави, починаючи з бою під Крутами 1918 року, пригадали учні Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої молоді в рамках проекту «У героїзмі є великий сенс».

          На патріотичному заході серед присутніх – Алла Стельмах, мама учениці І курсу ліцею, військовослужбовець Збройних сил України, яка має медаль за участь в АТО та нагороду за взірцевість у військовій службі ІІІ ступеня. Алла Олександрівна у своєму виступі звернула увагу учасників заходу на важливість спільних зусиль на шляху до побудови мирного та щасливого майбутньогоУкраїни.

           Також на захід завітали представники громадської організації «Єдина родина Чернігівщини», створеної родинами військових, які загинули у боротьбі за незалежність нашої Батьківщини. Батьки загиблих героїв переконані, що їх сини – справжні патріоти своєї країни.

          Слава Україні та її захисникам! Пам’ятаймо про це! 

           

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/