Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відкриття садочка в селі Пустотине

          Новий дитячий садочок на базі Пустотинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» І-ІІ ступенів Макіївської сільської ради радісно відчинив свої двері для 15 вихованців.

          У закладі проведено повну реконструкцію приміщення за кошти державного та місцевого бюджетів.

          На радісне свято завітали почесні гості, педагоги, батьки, дітвора та жителі села, які з нетерпінням чекали та готувалися до знаменної події. Адже відтепер малюки мають свій «дім радості», де будуть розвиватись, виховуватись, навчатись, спілкуватись з однолітками та успішно готуватись до навчання у школі.

          Як наголосила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич: «Навіть рік дошкільної освіти значно підвищує освітні шанси дитини».

          Теплими словами та подарунками привітали дошкільнят Баклан Петро Андрійович, сільський голова, Перепелиця Валентина Іванівна, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту та Довгопол Григорій Іванович, директор школи.

          Завершили урочистості святковим концертом, який підготували учні та вихованці Пустотинського навчально-виховного комплексу.

          Нехай тепла атмосфера, любов, беззаперечне прийняття кожної дитини, цікаві ігри та заняття ваблять малечу до Пустотинського осередку дитинства, радості, добра та справедливості.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/