Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Переможців Всеукраїнських олімпіад і конкурсу-захисту МАН нагородили стипендіями Президента України

          Дванадцятий рік поспіль нагороджують стипендіями Президента України переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

          Щороку найталановитіша учнівська молодь закладів освіти нашої області удостоєна цієї високої нагороди.

          Звертаючись до переможців, Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич наголосила: «Стипендія Президента України – це визнання вашого таланту, працьовитості та потенціалу. Тепер найголовніше – не зупинятися на досягнутому та розвиватися далі. Нікому і ніколи не достатньо лише таланту, за справжніми звершеннями завжди стоїть кропітка праця та цілеспрямованість».

          Цьогоріч диплом лауреата стипендії Президента України вручено Павлу Нагорному, учню 11 класу Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 Чернігівської міської ради, переможцю Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Математика», нагородженого дипломом ІІ ступеня.

          Буде гідне заохочення – буде добрий результат. Другий рік поспіль стипендію отримують Альона Кузьменко, учениця 10 класу Чернігівського колегіуму № 11 Чернігівської міської ради, переможець Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, нагороджена дипломом І ступеня, та Ольга Шаповаленко, учениця 10 класу Стольненської загальноосвітньої школи I-III ступенів Менської районної ради, переможець Всеукраїнської учнівській олімпіади з біології, нагороджена дипломом І ступеня.

          Стипендією Кабінету Міністрів України вдруге нагороджено Андряник Юлію, випускницю Козелецької гімназії № 1 Козелецької районної ради, студентку І курсу Інституту журналістики Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка, за перемогу в обласному та фінальному етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури.

          Вітаємо переможців та бажаємо інтелектуально обдарованій молоді Придесення нових звершень, творчих злетів та перемог!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/