Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Фотодокументальна виставка «Масовий голод 1946-1947 років в радянській Україні» в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана

          З 15 листопада в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана діє фотодокументальна виставка «Масовий голод 1946-1947 років в радянській Україні», з  Національного музею «Меморіал жертв Голодомору» м Київ. Архівні документи із фондів  Галузевого Державного Архіву Служби Безпеки України, Галузевого Державного Архіву Міністерства Внутрішніх Справ, Центрального Державного Архіву Громадських Об’єднань  України, Архіву Центру Досліджень Визвольного Руху  та Центрального Державного Кінофотофоноархіву  України  ім. Пшеничного свідчать про злочинні дії керівництва СРСР і УРСР проти українського народу – репресії, терор, тотальну викачка зерна та інших продуктів харчування в умовах суворої посухи і післявоєнної розрухи.

          Фотодокументальна виставка «Масовий голод 1946-1947 років в радянській Україні» розкриває причини післявоєнного голоду в Україні, показує життя різних верств населення у ці роки та наслідки катастрофи. Особливу увагу виставки приділено ролі керівництва СРСР І УРСР в призведенні громадян до голодної смерті.

           

           

          Телефон для довідок та запису на екскурсії – 77-46-16

           

          Інформацію про виставки можна переглянути на сайті музею:

           

                      http://www.halahan-art.com/

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/