Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шануйте і бережить українську мову !

          Щорічно 08-10 листопада у мовознавчих гуртках обласного комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді» проходять заходи, присвячені Дню української писемності та мови.

          Особливо яскравою цього року була інтелектуально-розважальна гра, проведена вихованцями гуртка «Українська мова», який працює на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №29 під керівництвом учителя української мови та літератури Пашко Юлії Миколаївни. У насиченій різноманітними конкурсами грі учасники продемонстрували високий рівень знаннь рідної мови, літератури, історії та географії.   

          Юні мовознавці гуртка «Морфологічна стилістика української мови», який діє на базі Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій під керівництвом учителя української мови та літератури Самотескул Наталії Василівни, провели ігрові змагання серед кращих знавців рідної мови та літератури.  

          До свята приєдналися також вихованці гуртка «Сіверська юнь», який працює під керівництвом учителя історії Мазурика Олександра Володимировича на базі Комунального закладу «Борзнянська спеціалізована школа - інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів».

          Заходи з нагоди свята провели в інших гуртках, в ході яких МАНівці активно долучилися до вивчення рідної мови. 

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/