Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Урочисті проводи призовників

          8 листопада 2017 року відбулися урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

          Понад 200 учнів закладів загальної середньої освіти міста Чернігова, вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, гуртківці обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, батьки та рідні майбутніх захисників зібралися на площі Біля храму Святої Великомучениці Катерини, який збудували козаки на честь своєї перемоги.

          Привітали та сказали напутні слова юнакам, які поповнять ряди Збройних Сил України, представники керівництва області та громадських організацій.

          Вихованці Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді подарували хлопцям ляльки-мотанки «Подорожниці», які гуртківці виготовили спільно з учнями Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва. Традиційні українські обереги, зроблені дитячими руками з турботою та любов’ю, захищатимуть від лиха та допомагатимуть у тяжкі хвилини майбутнім захисникам рідної землі.

          На добру службу благословив юнаків настоятель храму Святої Великомученості Катерини Української Православної церкви Київського Патріархату отець Роман.

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/