Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Перша відбіркова гра VIII Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівської області


          4 листопада 2017 року Національна суспільна телерадіокомпанія України «Чернігівська регіональна дирекція» транслювала довгоочікувану подію інтелектуальної громади Чернігівщини – першу відбіркову гру VIII сезону Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівської області.

          Помірятися ерудицією і кмітливістю зібралися команди: «НЛО» Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді, «КМІД» Деснянської об’єднаної територіальної громади, «Ейншейни» Прилуцького району та «Фортуна» Іванівської об’єднаної територіальної громади.

          Протягом усієї гри атмосфера на розумовому ринзі була справді напруженою. Глядачі у студії всіляко та активно уболівали і підтримували своїх улюбленців бурхливими оплесками, підбадьорюючими плакатами та емоційними вигуками.

          Питання конкурсу охоплювали різні сфери: літературу, історію, географію, науку та мистецтво. Були питання й на кмітливість. Для того, щоб знайти відповідь на більшість з них, учасники продемонстрували не тільки глибокі знання, а й уміння швидко та логічно думати.

          У перерві між іграми своїм яскравим виступом створював настрій глядачам та піднімав бойовий дух командам гітарист Владислав Бойко.

          За підсумками першої гри нового сезону перемогу здобула команда «КМІД» Деснянської об’єднаної територіальної громади, яка набрала 10 балів.

          Вітаємо усіх учасників і переможців з успішною та яскравою грою!

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/