Анонси
     

     






           
           

          Назад

          100-річчя Лосківського закладу загальної середньої освіти

          28 жовтня відбулося святкування 100-річного ювілею Лосківського закладу загальної середньої освіти. На незабутню зустріч кількох поколінь завітали вчителі та випускники школи з усіх куточків України та ближнього зарубіжжя.

          Розповіді про цікаве та змістовне шкільне життя, екскурсія рідними шкільними коридорами та класами надала можливість «учням» поринути у найкращі спогади про щасливі дитячі та юнацькі роки.

          Розпочала урочистості Коваленко Олеся Анатоліївна, директор Лосківського закладу загальної середньої освіти, яка згадала історію рідної школи, розповіла про її сьогодення та щиро привітали всіх присутніх.
          Слова вітання з ювілеєм та найкращі побажання лунали від Новгород-Сіверського районного керівництва. Теплими словами вдячності випускники школи привітали вчителів, які терплячо виховують та навчають, невтомно сіють у душах дітей зерна мудрості та доброти.

          З нагоди ювілейного святкування було присвоєно звання «Почесний громадянин села» Даниленку Михайлу Олексійовичу та посмертно Слиш Марії Олексіївні за віддану та наполегливу працю.

          В цей особливий день відбувся святковий концерт за участю вихованців закладу. Усі присутні мали можливість насолодитися пісенними та танцювальними виступами дітей. Після урочистостей випускник школи 1967 року Шкарабура Микола Григорович почастував учасників святкового дійства смачною козацькою кашею.

           

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/