Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зустріч учасників 9-го Військово-Реконструкторського Потягу Єднання України «Труханівська Січ» у місті Чернігові

          19 жовтня на залізничному вокзалі міста Чернігова вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва взяли участь у зустрічі учасників 9-го Військово-Реконструкторського Потягу Єднання України «Труханівська Січ».

          У рамках урочистостей учнівська молодь спільно з учасниками Потягу провели патріотичний флеш-моб «Нам потрібне мирне небо».

          Гості відвідали Обласний молодіжний Центр, де вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою провели екскурсію виставкою «Блокпост пам’яті». Під час екскурсії юнаки ознайомили присутніх з експонатами, що розкривають правду про неоголошену війну на сході України та розповіли про героїв Чернігівщини, які загинули, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність і незалежність України.

          Директор Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді Петро Степовик презентував учасникам Потягу Єднання України «Труханівська Січ» систему роботи закладу щодо виховання національно свідомих патріотів України, у тому числі реалізацію військово-патріотичної виховної системи «Джура» в навчальних закладах області.

          Представники Ради старшокласників міста Чернігова та студентської Ради взяли участь у дискусії з теми «Молодіжні платформи».

           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/